Tropical

TROPICAL este unul dintre cei mai avansați producători de produse pentru animale de companie din lume, cu cele mai bune linii de producție din lume.

Condusi de pasiune, am creat produse de cea mai bună calitate și le-am distribuit în peste 80 de țări din întreaga lume timp de peste 40 de ani. Tropical include cinci mărci dedicate diferitelor segmente ale pieței:
• Tropical – alimente și produse pentru acvarii, iazuri și terarii
• Tropifit – produse pentru rozătoare, mici mamifere și păsări
• TropiDog – alimente pentru câini
• TropiCat – alimente pentru pisici
• Bi Florin – produse de îngrijire pentru plante ornamentale.

Cea mai înaltă calitate a producției.

Liniile noastre de producție avansate din punct de vedere tehnologic permit fabricarea unei varietăți mari de alimente de diferite dimensiuni si forme. Un extruder modern produce chiar și granule foarte mici, minigranule și microgranule de 0,5-2,5 mm.

Dispunem de un sistem de management al calitatii conform normei ISO 9001 acordat de organismul international de certificare, si sistem HACCP. Certificarea ISO 9001 nu numai că sporește prestigiul companiei, ci continuă să îmbunătățească sistemul de management eficient pentru a ne atinge cel mai mare obiectiv – satisfacția clienților noștri, în timp ce sistemul de control HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) servește drept cel mai eficient și eficient. instrument pentru eliminarea potențialelor amenințări în toate etapele de producție, depozitare și distribuție.